Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Αιτήσεις για ΛΑΕΚ 1-49 2018

Σας ενημερώνουμε ότι το Κε.Δι.Βι.Μ2 ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΕΤΙΚΗ ΕΠΕ, θα υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν από 1 έως 49 άτομα μέσω του προγράμματος ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2018 σε συνεργασία με Τοπικούς Συλλόγους εργοδοτών.
Αντίστοιχα προγράμματα υλοποιούνται με επιτυχία από το φορέα μας τα τελευταία 18 χρόνια.
Η διάρκεια του κάθε προγράμματος είναι 40 ώρες, υλοποιείται σε 10 ημέρες, κυρίως Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα και εκτός ωραρίου εργασίας των εργαζομένων. Ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να συμμετάσχει μόνο σε ένα πρόγραμμα κατάρτισης.
Ο κάθε εκπαιδευόμενος που θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα, θα λάβει εκπαιδευτικό επίδομα 5,00€ ανά εκπαιδευτική ώρα (συνολικά 200€) το οποίο θα κατατεθεί σε τραπεζικό του λογαριασμό από τον ΟΑΕΔ και θα χορηγηθεί σχετική Βεβαίωση Παρακολούθησης.
Τα επιδοτούμενα προγράμματα ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ για εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις (1-49 ατόμων) αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις ώστε να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους, χωρίς καμία επιβάρυνση, αλλά και για τους εργαζόμενους να καταρτιστούν σε νέα αντικείμενα. Στα προγράμματα αυτά δεν υπάρχει κανένα οικονομικό κόστος για τον εργαζόμενο, ούτε για την επιχείρηση.
Στα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εντάσσονται οι επιχειρήσεις που καταβάλλουν στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,24%) για τους εργαζόμενους της επιχείρησής τους για το τρέχον έτος.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν καθώς και για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

ΕΔΩ θα βρείτε την αίτηση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Μπορείτε να μας στείλετε την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά:
  • στα γραφεία μας, Αναστασιάδη 12, 2ος όροφος
  • με email στο aggel_@otenet.gr ή στο info_karakostas@otenet.gr
  • με φαξ στο 2641056960

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου